Banaan-soja-espressosmoothie
Aan de slag
Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat 10 min. afkoelen op een bord. Houd 4 plakjes banaan achter voor garnering. Doe de rest van de banaan en walnoten in de blender of keukenmachine en pureer ze.
Los het espressopoeder op in 4 el heet kraanwater en voeg dit samen met de soja drink, nootmuskaat en suiker toe aan de banaanpuree. Mix in 30 sec. tot een smoothie. Voeg eventueel extra suiker toe en mix nog 5 sec.
Verdeel de smoothie over 4 glazen en garneer met een plakje banaan.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Banaan-soja-espressosmoothie
null personen
350 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat 10 min. afkoelen op een bord. Houd 4 plakjes banaan achter voor garnering. Doe de rest van de banaan en walnoten in de blender of keukenmachine en pureer ze.
Los het espressopoeder op in 4 el heet kraanwater en voeg dit samen met de soja drink, nootmuskaat en suiker toe aan de banaanpuree. Mix in 30 sec. tot een smoothie. Voeg eventueel extra suiker toe en mix nog 5 sec.
Verdeel de smoothie over 4 glazen en garneer met een plakje banaan.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el walnoten
3 rijpe bananen
3 sticks instant espresso
1 pak soja drink naturel
1 mespunt gemalen nootmuskaat
4 el bruine basterdsuiker
Dit heb je nodig
blender