Visburger met wasabimayo
Aan de slag
Maal de pangasiusfilet fijn in de keukenmachine. Voeg de bosuitjes en peper en zout naar smaak toe en schep om. Vorm met natte handen 4 burgers van 1.5 cm dik en wentel ze door het ei en de paneermeel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak in 12 min. gaar. Keer halverwege. Meng de mayonaise met de wasabi. Bestrijk de burgers met de wasabimayo en bestrooi met tuinkers (biologisch).
Visburger met wasabimayo
bijgerecht
null personen
325 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maal de pangasiusfilet fijn in de keukenmachine. Voeg de bosuitjes en peper en zout naar smaak toe en schep om. Vorm met natte handen 4 burgers van 1.5 cm dik en wentel ze door het ei en de paneermeel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak in 12 min. gaar. Keer halverwege. Meng de mayonaise met de wasabi. Bestrijk de burgers met de wasabimayo en bestrooi met tuinkers (biologisch).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pangasiusfilet
3 bosuitjes
1 ei
6 el paneermeel
3 el olijfolie
3 el mayonaise
2 tl wasabi