Groenteschotel Ploink
Aan de slag
Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.
Groenteschotel Ploink
bijgerecht
null personen
80 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 bospeentjes
2 theelepels suiker
3 bosuitjes
3 takjes peterselie
½ zakje knoflookbieslook
150 g kastanjechampignons
1 blikje minimaïs
2 eetlepels (olijf)olie
0 zout
0 (versgemalen) peper
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier