Groenteballetjes met boontjes en noedels
Aan de slag
Noedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppend ca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en in aluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoog vuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden en zout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels over twee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheen leggen.
Groenteballetjes met boontjes en noedels
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Noedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppend ca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en in aluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoog vuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden en zout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels over twee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheen leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g eiernoodles
2 eetlepels olie
1 bakje vegetarische groenteballetjes
200 g gebroken sperziebonen
2 eetlepels tuinkruiden op olie
0 zout
2 eetlepels ketjap manis
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie