Geroosterde balsamicobietjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bietjes in partjes en doe ze in de ovenschaal.
Snijd met de zesteur of een scherp mesje krullen van de sinaasappelschil en houd apart. Pers de vrucht uit en meng het sap met de olie en azijn. Klop tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
Meng de dressing door de bietjes. Rooster ze 25 min. in de oven. Schep halverwege om. Bestrooi met de sinaasappelschilletjes en serveer.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Geroosterde balsamicobietjes
bijgerecht
null personen
140 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bietjes in partjes en doe ze in de ovenschaal.
Snijd met de zesteur of een scherp mesje krullen van de sinaasappelschil en houd apart. Pers de vrucht uit en meng het sap met de olie en azijn. Klop tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
Meng de dressing door de bietjes. Rooster ze 25 min. in de oven. Schep halverwege om. Bestrooi met de sinaasappelschilletjes en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes gekookte bieten
1 sinaasappel
6 el olijfolie
3 duozakje balsamicoazijn
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 25 x 35 cm, zesteur