Spaghetti met kaas en reepjes speklap
bewaar
bewaar

Spaghetti met kaas en reepjes speklap

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 8 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Voeg toe en roerbak in 8 min. beetgaar.

Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met kaas en reepjes speklap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig