Kaasplank met zilveruitjes
Aan de slag
Doe de zilveruitjes met vocht in een steelpan. Voeg de rozijnen, basterdsuiker, ketchup en kerriepoeder toe. Breng aan de kook en laat 15 min. inkoken tot een stoperige saus. Laat afkoelen en serveer bij een Hollandse kaasplank met bijvoorbeeld Friese nagelkaas, Hollandse gatenkaas en overjarige brokkelkaas.
Kaasplank met zilveruitjes
nagerecht
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Doe de zilveruitjes met vocht in een steelpan. Voeg de rozijnen, basterdsuiker, ketchup en kerriepoeder toe. Breng aan de kook en laat 15 min. inkoken tot een stoperige saus. Laat afkoelen en serveer bij een Hollandse kaasplank met bijvoorbeeld Friese nagelkaas, Hollandse gatenkaas en overjarige brokkelkaas.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
340 g zilveruitjes
3 el rozijnen
3 el donkere basterdsuiker
3 el ketchup
1 el kerriepoeder