Kernhemtosti met peer
Aan de slag
Korstjes van Kernhem snijden en vervolgens in 12 even dikke plakken snijden. In zeef peren laten uitlekken en in reepjes snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak rauwe ham, kwart van reepjes peer, 3 plakken Kernhem en snufje cayennepeper. 1 Boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Kernhemtosti met peer
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van Kernhem snijden en vervolgens in 12 even dikke plakken snijden. In zeef peren laten uitlekken en in reepjes snijden. Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak rauwe ham, kwart van reepjes peer, 3 plakken Kernhem en snufje cayennepeper. 1 Boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g Kernhem
½ blik halve peren op siroop
8 sneetjes Zaanse snijder
40 g smeerboter of margarine
4 plakken rauwe (boeren)ham
1 snufje cayennepeper