Biefstuk op bedje van gebakken rucola
Aan de slag
Verhit in een (grill)pan 2 el olie en bak de biefstukken in 4 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de olie toe en bak de knoflook 30 sec. Schep het basilicum en de rucola erdoor en verwarm al omscheppend 30 sec. Roer de wijn en de azijn erdoor en verdeel direct over 4 (voorverwarmde) borden. Leg het vlees erop en bestrooi met versgemalen peper en grof zeezout. Lekker met pain de boulogne en een tomatensalade.
Biefstuk op bedje van gebakken rucola
hoofdgerecht
null personen
235 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een (grill)pan 2 el olie en bak de biefstukken in 4 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de olie toe en bak de knoflook 30 sec. Schep het basilicum en de rucola erdoor en verwarm al omscheppend 30 sec. Roer de wijn en de azijn erdoor en verdeel direct over 4 (voorverwarmde) borden. Leg het vlees erop en bestrooi met versgemalen peper en grof zeezout. Lekker met pain de boulogne en een tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels (olijf)olie
4 biefstukken
1 tenen knoflook
4 takjes basilicum
2 zakken rucola
2 eetlepels rode wijn
1 eetlepel balsamicoazijn
1 eetlepel grof zeezout
Dit heb je nodig
aluminiumfolie