Lentesalade met ei en peterselie
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen.Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden. Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien. Serveren met verse toast en boter.
Lentesalade met ei en peterselie
voorgerecht
null personen
75 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen.Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden. Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien. Serveren met verse toast en boter.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
2 bosjes raapstelen
2 eetlepels amandelschaafsel
½ zakje verse peterselie
½ zakje verse (knoflook)bieslook
6 eetlepels balsamico- olijfoliedressing
0 zout
0 (vierseizoenen) peper