Limoen-kabeljauw met gebakken venkel
bewaar
bewaar

Limoen-kabeljauw met gebakken venkel

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Limoen goed wassen en schilletjes van 1/2 limoen trekken.1/2 Limoen uitpersen en mengen met olie. Peterselie fijnhakken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In een koekenpan helft van de limoenolie verhitten. Vis aan beide zijden in ca. 4 minuten lichtbruin bakken. Uit de pan nemen en warmhouden onder aluminiumfolie. Rest van de limoenolie verhitten en venkel al omscheppend in ca. 3 minuten lichtbruin bakken. Peterselie toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Op helft van bord bedje van venkel maken. Rijst ernaast scheppen. Kabeljauw op venkel en rijst leggen en bestrooien met limoenschilletjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Limoen-kabeljauw met gebakken venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig