Spicy biefreepjes
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Bestrooi naar smaak met chilipeper en zout.
Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstuk met de knoflook ca. 2 min. De biefstuk is dan bijna gaar. Voeg na 1 min. de rode peper toe. Bestrooi van het vuur af met de bosui en pinda's. Lekker met pandanrijst en beetgaar gekookte bimi.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Spicy biefreepjes
hoofdgerecht
null personen
285 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes. Snijd de biefstuk in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Bestrooi naar smaak met chilipeper en zout.
Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstuk met de knoflook ca. 2 min. De biefstuk is dan bijna gaar. Voeg na 1 min. de rode peper toe. Bestrooi van het vuur af met de bosui en pinda's. Lekker met pandanrijst en beetgaar gekookte bimi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode pepers
2 schalen Premium biefstuk
0 chilipeper
3 el olijfolie
1 teen knoflook
1 zakje bosui
3 el pinda's