Macaroni met boemboe ham en kaas
Aan de slag
Boemboegroenten ca. 10 minuten weken in 2 dl kokend water. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Boemboe ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en erdoor scheppen. Kaas en ham erdoor scheppen. Macaroni al omscheppend op laag vuur verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met zout. Aan tafel ketjap (manis) erbij geven.
Macaroni met boemboe ham en kaas
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boemboegroenten ca. 10 minuten weken in 2 dl kokend water. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Boemboe ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en erdoor scheppen. Kaas en ham erdoor scheppen. Macaroni al omscheppend op laag vuur verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met zout. Aan tafel ketjap (manis) erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje boemboe Sajoer Tjampoer
0 zout
350 g macaroni
1 dikke plak jong belegen kaas
2 eetlepels roerbakolie
2 zakjes Chinese roerbakmix
2 pakjes hamreepjes
Dit heb je nodig
wok