Peperonata met buffelmozzarella
bewaar
bewaar

Peperonata met buffelmozzarella

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de paprika's in vieren. Verwijder de zaadlijsten en leg de stukken paprika met de velkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de paprika ca. 25 min. hoog in de oven tot het vel zwart wordt. Leg 10 min. in een afgesloten plastic zak of pan. Trek de velletjes van de paprika af. Snijd de paprika in repen.

Verhit 4 el olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook op laag vuur 5 min. Voeg de paprika, azijn en peper en zout naar smaak toe. Laat 5 min. op laag vuur stoven. Verdeel de groenten over een lage schaal, bestrooi met de kappertjes en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Breek de bollen mozzarella in stukken en leg op de salade. Besprenkel met de rest van de olie.

algemeenWitte balsamicoazijn gebruikt u net als andere wijnazijn, maar de smaak is wat zoeter.

Paprika's roosteren en ontvellen

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peperonata met buffelmozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig