Witlof-walnotenwrap
Aan de slag
Walnoten grof hakken. Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Witlof schoonmaken en in lengte in partjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Witlof en walnoten erdoor scheppen en nog ca. 3 minuten bakken. Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote droge koekenpan tortilla's verwarmen. Tortilla's dik besmeren met kaas, groentemengsel op 1 helft scheppen en wrap erover dichtklappen. Gedroogde tomatensaus erbij serveren.
Witlof-walnotenwrap
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Walnoten grof hakken. Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Witlof schoonmaken en in lengte in partjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Witlof en walnoten erdoor scheppen en nog ca. 3 minuten bakken. Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote droge koekenpan tortilla's verwarmen. Tortilla's dik besmeren met kaas, groentemengsel op 1 helft scheppen en wrap erover dichtklappen. Gedroogde tomatensaus erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g walnoten
1 groene paprika
1 rode paprika
1 rode ui
2 struikjes witlof
2 eetlepels olie
0 zout en peper
2 wraptortilla's
1 kuipje smeerkaas
½ flesje tomato sauce
Dit heb je nodig
wok