Andijvie met olijven en tomatentapenade
bewaar
bewaar

Andijvie met olijven en tomatentapenade

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Was de struik andijvie onder stromend water, haal de bladeren los en laat ze in een vergiet iets uitlekken.

Verhit een ruime hapjespan. Doe de andijvie met aanhangend water deel voor deel in de pan en laat de groente op hoog vuur al omscheppend slinken. Zet het vuur lager, voeg naar smaak zout toe en laat de andijvie in ca. 5 min. gaar worden. Voeg als de pan te droog wordt, een scheutje water toe. Roer vlak voor het serveren de tapenade en olijven door de andijvie. Lekker bij o.a. gehaktballen en gestoofd rund- of varkensvlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met olijven en tomatentapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig