Asperge ovenschotel
Voor deze ovenschotel heb je maar vier ingrediënten nodig: asperges, zalm, aardappelschijfjes en saus. Easy toch?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de asperges en kook ze 10 min.
Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met de helft van de aardappelschijfjes. Verdeel de zalm erover en leg de asperges erop. Dek af met de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi elke laag met peper en zout naar smaak.
Schenk de saus over de aardappelschijfjes en bak het gerecht in ca. 30 min. in de oven gaar en goudbruin.
Asperge ovenschotel
Voor deze ovenschotel heb je maar vier ingrediënten nodig: asperges, zalm, aardappelschijfjes en saus. Easy toch?
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
25 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de asperges en kook ze 10 min.
Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met de helft van de aardappelschijfjes. Verdeel de zalm erover en leg de asperges erop. Dek af met de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi elke laag met peper en zout naar smaak.
Schenk de saus over de aardappelschijfjes en bak het gerecht in ca. 30 min. in de oven gaar en goudbruin.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g verse witte asperges
700 g aardappelschijfjes
375 g wilde zalmfilet, ontdooid
1 zakje saus voor asperges met witte wijn
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)