Nasi speciaal
Lekker vers en home-made maar toch in 15 minuten te maken. Daar worden wij blij van!
Aan de slag
Verwarm de saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit het groentepakket in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in ringen.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de peper met de rest van het groentepakket 5 min. Voeg de boemboe, het water en de rijst toe. Verwarm al omscheppend 3 min.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan, klop de eieren los en bak hier een omelet van. Breng op smaak met peper en zout en snijd in repen. Verdeel de nasi over de borden. Leg de saté, de omeletrepen, de atjar en de kroepoek erbij.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Nasi speciaal
Lekker vers en home-made maar toch in 15 minuten te maken. Daar worden wij blij van!
hoofdgerecht
null personen
820 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit het groentepakket in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in ringen.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de peper met de rest van het groentepakket 5 min. Voeg de boemboe, het water en de rijst toe. Verwarm al omscheppend 3 min.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan, klop de eieren los en bak hier een omelet van. Breng op smaak met peper en zout en snijd in repen. Verdeel de nasi over de borden. Leg de saté, de omeletrepen, de atjar en de kroepoek erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 stukjes saté ajam
450 g bamigroentepakket
4 el zonnebloemolie
100 g boemboe nasi goreng
100 ml kraanwater
600 g witte rijst 1 minuut
4 middelgrote eieren
335 g atjar tjampoer
60 g kroepoek