Hutspotcrumble
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien uit het hutspotpakket zachtjes 2 minuten. Schep de wortel erdoor en voeg 4 eetlepels water, de aardappelschijfjes en de oregano toe. Leg de deksel op de pan en stoof de hutspot in ca. 10 min. gaar.
Strooi intussen de kaas, bloem en naar smaak peper op een plank en leg de klontjes boter erop. Wrijf alles met de vingers tot fijne kruimels.
Schep de hutspot in de schaal en strooi de kruimels erover. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Lekker met gekruide kalkoenfilet à la minute.
Hutspotcrumble
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien uit het hutspotpakket zachtjes 2 minuten. Schep de wortel erdoor en voeg 4 eetlepels water, de aardappelschijfjes en de oregano toe. Leg de deksel op de pan en stoof de hutspot in ca. 10 min. gaar.
Strooi intussen de kaas, bloem en naar smaak peper op een plank en leg de klontjes boter erop. Wrijf alles met de vingers tot fijne kruimels.
Schep de hutspot in de schaal en strooi de kruimels erover. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Lekker met gekruide kalkoenfilet à la minute.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olie
500 g hutspotgroenten
450 g voorgekookte aardappelschijfjes
2 tl gedroogde oregano
50 g geraspte Parmezaanse kaas
100 g bloem
75 g koude boter
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter