Open sandwich met gesmolten kaas en tomaat
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Sjalot 3 min. zachtjes bakken. Blokjes tomaat 2 min. meebakken. Intussen brood in broodrooster roosteren. In kom kaas, tomaatmengsel, pils en mosterd door elkaar roeren. Sneden brood op bakplaat leggen en kaasmengsel erover uitstrijken. Bakplaat 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in 2 min. laten smelten. Tuinkers knippen boven sandwiches. Direct serveren.
Open sandwich met gesmolten kaas en tomaat
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Sjalot 3 min. zachtjes bakken. Blokjes tomaat 2 min. meebakken. Intussen brood in broodrooster roosteren. In kom kaas, tomaatmengsel, pils en mosterd door elkaar roeren. Sneden brood op bakplaat leggen en kaasmengsel erover uitstrijken. Bakplaat 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in 2 min. laten smelten. Tuinkers knippen boven sandwiches. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el boter
2 sjalotjes
2 vleestomaten
4 sneden brood
100 g belegen kaas
5 el bier
1 tl Zaanse mosterd
1 bakje tuinkers