Noedels met garnalen in woksaus
Aan de slag
Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.
Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.
Noedels met garnalen in woksaus
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.
Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g verse peultjes
250 g eiernoedels
4 el zonnebloemolie
400 g Thaise roerbakmix
1 el sesamolie
3 bosuien
300 g verse jumbogarnalen
300 g woksaus oester-knoflook