Brie met portpruimen
Aan de slag
In steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de kook aan verwarmen. Pistoletje in 8 schuine, zeer dunne plakken snijden. In broodrooster sneetjes pistolet goudbruin en krokant roosteren. Pruimen met port al roerend met allesbinder binden. Sneetjes pistolet over vier borden verdelen. Op elk sneetje 1 plakje brie en 1 pruim leggen. Garneren met beetje portsaus en takje tijm.
Brie met portpruimen
nagerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de kook aan verwarmen. Pistoletje in 8 schuine, zeer dunne plakken snijden. In broodrooster sneetjes pistolet goudbruin en krokant roosteren. Pruimen met port al roerend met allesbinder binden. Sneetjes pistolet over vier borden verdelen. Op elk sneetje 1 plakje brie en 1 pruim leggen. Garneren met beetje portsaus en takje tijm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml rode port
2 eetlepels vloeibare honing
8 gedroogde pruimen zonder pit
1 bruin pistoletje
1 eetlepel allesbinder
8 plakjes brie
4 takjes tijm