Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
bewaar
bewaar

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten

35 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In pan fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Intussen komkommer schillen in lengte doorsnijden, met lepel zaadjes verwijderen en rest in blokjes snijden. Komkommer met fond in keukenmachine pureren. Mengsel boven kom door zeef wrijven. Tot gebruik in koelkast bewaren.

In koekenpan boter verhitten en kalfsrolletjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Intussen tomaten wassen en halveren. Grillpan dun inwrijven met olijfolie en tomaten in ca. 5 minuten op snijvlak beetgaar roosteren. Intussen in pan komkommersaus verwarmen. Crème fraîche erdoor roeren. Goed op smaak brengen met zout en peper. Warme saus in midden van vier borden scheppen. Gegrilde tomaatjes in cirkel eromheen leggen. Kalfsrolletjes in midden van saus leggen. Basilicum in reepjes knippen en over saus verdelen. Serveren met gebakken krieltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig