Kip paniki met banaan en kokosrijst
bewaar
bewaar

Kip paniki met banaan en kokosrijst

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Strooi de rijst in een pan. Voeg de kokosmelk en 400 ml water toe en roer goed. Breng aan de kook. Roer de rijst om, leg een deksel op de pan en laat de rijst, zonder roeren, op laag vuur in ca. 10 min. het water opnemen. Zet het vuur af en laat nog 15 min. nagaren. Roer los met een vork.

Dep ondertussen de kip droog met keukenpapier. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip in ca. 6 min. goudbruin. Voeg de ui en de spitskool toe en roerbak nog 3 min. Schenk de boemboe erbij en breng al roerend aan de kook. Dek af en stoof op laag vuur ca. 20 min. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de kip paniki met de plakjes banaan en de kokosrijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip paniki met banaan en kokosrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig