Mosselen met kaassaus
Aan de slag
Worteltjes schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Worteltjes ca. 2 minuten bakken. Bosuitjes en mosselen toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Intussen saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 125 ml water. Mosselmengsel in vier diepe borden scheppen. Saus erover verdelen en garneren met bieslook. Stokbrood in plakjes erbij serveren.
Mosselen met kaassaus
voorgerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Worteltjes schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Worteltjes ca. 2 minuten bakken. Bosuitjes en mosselen toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Intussen saus maken volgens gebruiksaanwijzing met 125 ml water. Mosselmengsel in vier diepe borden scheppen. Saus erover verdelen en garneren met bieslook. Stokbrood in plakjes erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 worteltjes
3 bosuitjes
1 eetlepel boter of margarine
200 g gekookte mosselen
1 zakje Maaslander successaus
8 sprietjes bieslook
1 klein stokbrood