Zigeunerschotel
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 50 g boter verhitten en zigeunerschnitzels in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen in braadpan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Paprikapoeder toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tuinerwten in saus toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels serveren met rijst en groentemengsel.
Zigeunerschotel
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 50 g boter verhitten en zigeunerschnitzels in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen in braadpan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Paprikapoeder toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tuinerwten in saus toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels serveren met rijst en groentemengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 rode paprika's
1 ui
75 g boter of margarine
2 schaaltjes kipzigeunerschnitzels
1 theelepel paprikapoeder pikant
1 blik tuinerwten in zoetzure saus
0 zout en peper