Champignontoast
Warm lunchen was nog nooit zo lekker!
Aan de slag
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.
Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.
Champignontoast
Warm lunchen was nog nooit zo lekker!
voorgerecht
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.
Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
25 g ongezouten roomboter
400 g rundvleesragout in blik
6 sneetjes wit casinobrood
10 g verse bieslook
Dit heb je nodig
keukenpapier