Gesmoorde venkel met zeewolffilet
Aan de slag
Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.
Gesmoorde venkel met zeewolffilet
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak A-partjes
2 rode uien
3 venkelknollen
75 g boter of margarine
2 schaaltjes zeewolffilet
0 zout en peper
2 eetlepels bloem
4 eetlepels koksroom