Schnitzel met rozemarijnjus
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar. Verdeel de tomaat en de helft van de uien over een schaal. Roer de pesto los met de laatste 2 el olie en druppel over de tomatensalade.
Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit de rest van de uien 1-2 min. in het bakvet. Voeg de vleesbouillon toe, roer de aanbaksels los en laat de jus 1 min. inkoken. Roer de rozemarijn erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes met de schnitzel over 4 borden. Schep de jus over het vlees en serveer met de tomaten-pestosalade.
Schnitzel met rozemarijnjus
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar. Verdeel de tomaat en de helft van de uien over een schaal. Roer de pesto los met de laatste 2 el olie en druppel over de tomatensalade.
Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit de rest van de uien 1-2 min. in het bakvet. Voeg de vleesbouillon toe, roer de aanbaksels los en laat de jus 1 min. inkoken. Roer de rozemarijn erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de aardappelpartjes met de schnitzel over 4 borden. Schep de jus over het vlees en serveer met de tomaten-pestosalade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el olijfolie
2 zakken aardappelpartjes
300 g varkensschnitzel
1 schaal trostomaten
2 uien
1 el pesto alla genovese
100 ml vleesbouillon
1 tl rozemarijn