Schnitzel met rozemarijnjus
bewaar
bewaar

Schnitzel met rozemarijnjus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudgeel en gaar. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar. Verdeel de tomaat en de helft van de uien over een schaal. Roer de pesto los met de laatste 2 el olie en druppel over de tomatensalade.

Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit de rest van de uien 1-2 min. in het bakvet. Voeg de vleesbouillon toe, roer de aanbaksels los en laat de jus 1 min. inkoken. Roer de rozemarijn erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de aardappelpartjes met de schnitzel over 4 borden. Schep de jus over het vlees en serveer met de tomaten-pestosalade.

algemeenIn plaats van met water kan de jus ook worden bereid met rode wijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzel met rozemarijnjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig