Broccoli met Italiaanse kaassaus
Aan de slag
Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Italiaanse kruiden fijnsnijden. Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 minuten gaar bakken. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten. Kaassaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas er door roeren. Broccoli serveren met krieltjes, balletjes en kaassaus.
Broccoli met Italiaanse kaassaus
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Italiaanse kruiden fijnsnijden. Boter verhitten in koekenpan en balletjes in ca. 6 minuten gaar bakken. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten. Kaassaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas er door roeren. Broccoli serveren met krieltjes, balletjes en kaassaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak krieltjes
700 g broccoli
1 zakje verse italiaanse - kruidenmix
25 g boter of margarine
1½ schaaltje vegetarische balletjes
1 pot groentesaus kaas
1 zakje Parmezaanse kaas