Tomaten-spekjessaus
bewaar
bewaar

Tomaten-spekjessaus

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de uien op middelhoog vuur 4 min. Zet het vuur hoog en bak de spekreepjes nog 3 min. mee. Voeg de rozemarijn en de tomaten toe. Druk ze stuk met een lepel en schenk 200 ml water in de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 5 min. koken.

Breng de saus op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

algemeenVerrassend eenvoudig én lekker met een gebakken ei.
algemeenVariatietip: Voor een lichtere saus kunt u de spekjes vervangen door 1 in stukjes gesneden gerookte kipfilet. Bak de kip 1 min. mee.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-spekjessaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig