Crostini van de barbecue
bewaar
bewaar

Crostini van de barbecue

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Pers 1 teen knoflook. Meng de helft ervan met de tomaten en 1 el olie in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Meng de artisjokharten, 2 el olie, de rest van de geperste teen knoflook, de azijn en de peterselie in een andere kom. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de ciabatta in 16 schuine plakken. Besprenkel met de rest van de olie. Snijd de tweede teen knoflook doormidden en wrijf het brood ermee in. Gril het brood op de barbecue in 4-5 min. goudbruin tot crostini's. Keer halverwege.

Verdeel het tomatenmengsel over 4 crostini's en bestrooi met het basilicum. Verdeel het artisjokmengsel over 8 crostini's. Beleg de laatste

crostini's met een plak ham. Serveer direct.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini van de barbecue

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig