Lastminute macaroni
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de helft van de tomaten 3 min. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 3 min. de tuinerwten mee. Neem de tomaten uit de pan en houd apart. Bestrooi de kip met peper en zout en bak 4 min. Keer regelmatig. Voeg de gebakken tomaten toe en bak 1 min. mee.
Meng de rest van de tomaten met de rest van de olie en de rauwkost. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Giet de pasta af en meng de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kip en gebakken tomaten. Geef de rauwkost er apart bij.
Lastminute macaroni
hoofdgerecht
null personen
790 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de helft van de tomaten 3 min. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 3 min. de tuinerwten mee. Neem de tomaten uit de pan en houd apart. Bestrooi de kip met peper en zout en bak 4 min. Keer regelmatig. Voeg de gebakken tomaten toe en bak 1 min. mee.
Meng de rest van de tomaten met de rest van de olie en de rauwkost. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Giet de pasta af en meng de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kip en gebakken tomaten. Geef de rauwkost er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
1 bakje cherry tomaten
350 g vlugkokende macaroni
250 g tuinerwten
400 g kipfilet
1 zak pittige rauwkost
1 beker crème fraîche