Rucola-peersalade
Aan de slag
Doe de rucola in een slakom. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout. Was de peren. Halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne parten. Schep voorzichtig door de sla. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf plakjes van de Pecorino en bestrooi de rucola naar smaak met de kaas.
Rucola-peersalade
bijgerecht
null personen
310 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de rucola in een slakom. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout. Was de peren. Halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne parten. Schep voorzichtig door de sla. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf plakjes van de Pecorino en bestrooi de rucola naar smaak met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken rucola
3 el olijfolie extra vierge
2 peren
200 g Pecorino