Gestoofde tilapia met paprika
bewaar
bewaar

Gestoofde tilapia met paprika

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen 15 min. Halveer de citroen. Rasp van de ene helft de gele schil en pers deze helft uit. Snijd de andere in 4 parten. Wrijf de tilapiafilets in met zout en citroensap en snijd ze in stukken.

Verhit in een braadpan 2 el olie en fruit hierin de uien, de helft van de knoflook en de paprika 5 min. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Leg de stukken tilapiafilet in de pan, tussen de uien en paprika, dek de pan af en stoof de vis gaar in ca. 12 min. Breng op smaak met peper en zout.

Bak intussen in de rest van de olie de aardappelen op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar in 10 min., schep op het laatst de rest van de knoflook erdoor. Verdeel de aardappelen over 4 borden. Schep de gestoofde vis met de groente erop. Bestrooi met het citroenrasp en zwarte peper en leg er een partje citroen bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde tilapia met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig