Gestoofde kruidenzuurkool met worstjes
Aan de slag
Halveer de aardappelen. Doe de worstjes in een pan met koud water en breng het water aan de kook. Neem de worstjes uit de pan en dep ze droog. Kook in hetzelfde water de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg eventueel wat zout toe. Bak de spekreepjes uit. Doe de worstjes erbij en braad ze rondom bruin. Neem de worstjes uit de pan. Fruit in het bakvet de ui goudbruin, schep de kruidenzuurkool erbij en meng ui en zuurkool door elkaar. Leg de worstjes bovenop, voeg de cherrytomaten toe, doe de deksel op de pan en stoof het geheel 15 min. Serveer de kruidenzuurkool met de worstjes en de aardappelen.
Gestoofde kruidenzuurkool met worstjes
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de aardappelen. Doe de worstjes in een pan met koud water en breng het water aan de kook. Neem de worstjes uit de pan en dep ze droog. Kook in hetzelfde water de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg eventueel wat zout toe. Bak de spekreepjes uit. Doe de worstjes erbij en braad ze rondom bruin. Neem de worstjes uit de pan. Fruit in het bakvet de ui goudbruin, schep de kruidenzuurkool erbij en meng ui en zuurkool door elkaar. Leg de worstjes bovenop, voeg de cherrytomaten toe, doe de deksel op de pan en stoof het geheel 15 min. Serveer de kruidenzuurkool met de worstjes en de aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 schaal Toscaanse
125 g magere spekreepjes
2 uien
1 zak kruidenzuurkool
1 bakje cherrytomaten