Kruidige burgertjes
Aan de slag
Meng het gehakt met de fijngesneden knoflook. Voeg 1 tl komijnzaad toe. Kneed goed door. Doe peper en zout naar smaak bij het gehakt. Voeg het losgeklopte ei en de paneermeel toe. Meng de helft van de koriander door het gehakt. Maak 10-12 burgertjes van het gehaktmengsel. Verwarm een grillpan en gril de burgertjes 5 min. Keer halverwege. Meng de tomatenblokjes met 1 de geperste knoflook en 1 tl gemalen komijnzaad. Strooi de rest van de koriander over de burgertjes. Lekker op een ciabattabrood.
Kruidige burgertjes
null personen
215 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng het gehakt met de fijngesneden knoflook. Voeg 1 tl komijnzaad toe. Kneed goed door. Doe peper en zout naar smaak bij het gehakt. Voeg het losgeklopte ei en de paneermeel toe. Meng de helft van de koriander door het gehakt. Maak 10-12 burgertjes van het gehaktmengsel. Verwarm een grillpan en gril de burgertjes 5 min. Keer halverwege. Meng de tomatenblokjes met 1 de geperste knoflook en 1 tl gemalen komijnzaad. Strooi de rest van de koriander over de burgertjes. Lekker op een ciabattabrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g gehakt
2 tenen knoflook
2 tl gemalen komijn (djinten)
1 ei
35 g paneermeel
1 bakje korianderblaadjes
3 trostomaten
Dit heb je nodig
grillpan