Bonenschotel met pasta en amandelen
bewaar
bewaar

Bonenschotel met pasta en amandelen

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit in een wok of braadpan de olie en fruit hierin de uien goudbruin. Snijd de koolraap in reepjes. Voeg de koolraapreepjes, de sugo en de bruine bonen met vocht toe, roer om en breng het geheel aan de kook. Laat het gerecht op laag vuur 15 min. zachtjes stoven.

Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel, onder regelmatig omschudden, goudbruin.

Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Houd wat mooie blaadjes achter. Schep van het vuur af het amandelschaafsel en het basilicum door de bruine bonen. Verdeel de penne over de borden en schep het bogenmengsel erop. Garneer met de achtergehouden basilicum.

algemeenDit gerecht smaakt ook lekker met koolrabi in plaats van koolraap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenschotel met pasta en amandelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig