Mals rundvlees in pittige tomatensaus
bewaar
bewaar

Mals rundvlees in pittige tomatensaus

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en op kamertemperatuur laten komen. In koekenpan olie verhitten en spekreepjes uitbakken. Spek uit pan nemen. In spekvet biefstuk op hoog vuur in 3 min. rondom bruin en van binnen rosé bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Vuur laag draaien, in bakvet ui 5 min. fruiten. Knoflook laatste minuut toevoegen. Tomaat, peper, blaadjes oregano en laurier toevoegen en nog 5 min. zachtjes bakken. Fond in pan schenken en saus nog 5 min. laten inkoken. Biefstuk en spekreepjes erdoor scheppen en nog 30 sec. meewarmen. Op smaak brengen met zout. Serveren met gepofte aardappels en geroosterde maïskolven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mals rundvlees in pittige tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig