Spinazie met gember en knoflook
Aan de slag
Gember schillen en fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten. Plakjes knoflook in ca. 15 seconden lichtbruin en knapperig bakken. Met schuimspaan uit pan nemen. Gember ca. 20 seconden in dezelfde olie roerbakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur ca. 3 minuten al omscheppend laten slinken. Sojasaus en suiker erdoor roeren. Knoflook erover strooien.
Spinazie met gember en knoflook
bijgerecht
null personen
115 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Gember schillen en fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten. Plakjes knoflook in ca. 15 seconden lichtbruin en knapperig bakken. Met schuimspaan uit pan nemen. Gember ca. 20 seconden in dezelfde olie roerbakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur ca. 3 minuten al omscheppend laten slinken. Sojasaus en suiker erdoor roeren. Knoflook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 cm gemberwortel
4 teentjes knoflook
3 eetlepels olie
600 g panklare spinazie
2 eetlepels sojasaus
1 theelepel suiker
Dit heb je nodig
wok