Spinazie met gember en knoflook
bewaar
bewaar

Spinazie met gember en knoflook

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Gember schillen en fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten. Plakjes knoflook in ca. 15 seconden lichtbruin en knapperig bakken. Met schuimspaan uit pan nemen. Gember ca. 20 seconden in dezelfde olie roerbakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur ca. 3 minuten al omscheppend laten slinken. Sojasaus en suiker erdoor roeren. Knoflook erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie met gember en knoflook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig