Pastaschelpjes met venkel en zalm
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes, snipper de uien en snijd de venkelknollen in dunne plakken. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak in een koekenpan de spekreepjes in de olie zachtjes uit, voeg de ui, de paprika en de venkel toe en bak deze goudbruin. Voeg de zalmreepjes toe en bak deze al omscheppend gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper.
Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep de venkel met zalm in roomsaus erop.
Pastaschelpjes met venkel en zalm
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes, snipper de uien en snijd de venkelknollen in dunne plakken. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak in een koekenpan de spekreepjes in de olie zachtjes uit, voeg de ui, de paprika en de venkel toe en bak deze goudbruin. Voeg de zalmreepjes toe en bak deze al omscheppend gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper.
Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep de venkel met zalm in roomsaus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
2 uien
2 venkelknollen
300 g schelpjespasta
125 g magere spekreepjes
1 el traditionele olijfolie
250 g zalmreepjes
125 ml kookroom