Pastaschelpjes met venkel en zalm
bewaar
bewaar

Pastaschelpjes met venkel en zalm

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika in reepjes, snipper de uien en snijd de venkelknollen in dunne plakken. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak in een koekenpan de spekreepjes in de olie zachtjes uit, voeg de ui, de paprika en de venkel toe en bak deze goudbruin. Voeg de zalmreepjes toe en bak deze al omscheppend gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kookroom toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper.

Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep de venkel met zalm in roomsaus erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastaschelpjes met venkel en zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig