Mango lassi (Indiaas mangodrankje)
Aan de slag
Schil de mango en snijd in stukjes. Doe de yoghurt in de blender of keukenmachine en voeg toe het ijskoude water, ijsklontjes, suiker en mango toe. Meng alle ingrediënten tot een gladde smoothie. Voeg eventueel extra suiker naar smaak toe.
combinatietip Lekker bij de pittige garnalencurry (zie recept op ah.nl).
Mango lassi (Indiaas mangodrankje)
null personen
155 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango en snijd in stukjes. Doe de yoghurt in de blender of keukenmachine en voeg toe het ijskoude water, ijsklontjes, suiker en mango toe. Meng alle ingrediënten tot een gladde smoothie. Voeg eventueel extra suiker naar smaak toe.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse mango
500 ml volle yoghurt
500 ml ijskoud water
3 ijsklontjes
2 el kristalsuiker
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine