Geroosterde auberginedip met geitenkaas
bewaar
bewaar

Geroosterde auberginedip met geitenkaas

50 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Maak met een mes een paar sneetjes in de aubergine. Gril de aubergine ca. 40 min. Keer regelmatig. Laat afkoelen.

Halveer de aubergine in de lengte en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine en voeg de geitenkaas toe. Meng tot een gladde puree.

Schep de puree in een schaaltje. Pers de knoflook en roer met de peterselie door de puree. Breng op smaak met tabasco en zout. Dek het schaaltje af en laat de smaken 30 min. intrekken. Lekker met gegrild pitabrood en bij gegrilde groenten.

Barbecuesauzen maken

Instructievideo - 01:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde auberginedip met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig