Citroenaïoli
Aan de slag
Schil dun van citroen raspen en vrucht uitpersen. Mayonaise in schaaltje scheppen, citroenrasp, knoflook en naar smaak citroensap en zout en peper erdoor roeren. Smaken ca. 10 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. warmgerookte forel, tilapia in rozemarijnmarinade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), pittig gekruide kip en op stokbrood.
Citroenaïoli
bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Schil dun van citroen raspen en vrucht uitpersen. Mayonaise in schaaltje scheppen, citroenrasp, knoflook en naar smaak citroensap en zout en peper erdoor roeren. Smaken ca. 10 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. warmgerookte forel, tilapia in rozemarijnmarinade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek), pittig gekruide kip en op stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
150 ml mayonaise
3 teentjes knoflook