Groentecurry met yoghurt
bewaar
bewaar

Groentecurry met yoghurt

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd grote stukken aardappel doormidden. Verhit de olie in de wok en fruit hierin de ui goudbruin. Roer de kerriepoeder door de ui en roerbak 1 minuut. Schep de groentemix en courgette erbij en roerbak 5 minuten. Voeg 300 ml water en de tomatenblokjes toe en breng de curry al roerend aan de kook. Schep de aardappelen erdoor en stoof het gerecht afgedekt op laag vuur 15 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Schep de yoghurt door het gerecht en warm het zachtjes op, zonder het te laten koken.

algemeenWeetje! Yoghurt bevat minder vet dan crème fraîche, waardoor het bij hoge temperatuur gaat schiften.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentecurry met yoghurt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig