Ingepakte maiskolf
Aan de slag
Week 8 houten vorkjes of cocktailprikkers in heet water. Snijd de onderkanten van 4 maiskolven en verwijder de schutbladeren en draden. Kook de maiskolven 15 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat uitlekken en wat afkoelen in een vergiet. Bestrijk de kolven rondom met 8 el tacosaus en wikkel rond elke kolf 2 plakjes ontbijtspek, steek het vast met de vorkjes. Rooster de kolven 5 minuten op de barbecue.
Maiskolven grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:31 min.
Ingepakte maiskolf
bijgerecht
null personen
200 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Week 8 houten vorkjes of cocktailprikkers in heet water. Snijd de onderkanten van 4 maiskolven en verwijder de schutbladeren en draden. Kook de maiskolven 15 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat uitlekken en wat afkoelen in een vergiet. Bestrijk de kolven rondom met 8 el tacosaus en wikkel rond elke kolf 2 plakjes ontbijtspek, steek het vast met de vorkjes. Rooster de kolven 5 minuten op de barbecue.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 maïskolven
8 eetlepels tacosaus mild
8 plakjes ontbijtspek
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
barbecue