Sinaasappel-kaneelboter met tijm
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil fijn. Pers de sinaasappel uit. Prak met een vork in een kom de boter met de sinaasappelrasp, de kaneel en de tijm goed door elkaar. Roer er 1 eetlepel sinaasappelsap door en breng op smaak met peper. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.
Sinaasappel-kaneelboter met tijm
bijgerecht
null personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil fijn. Pers de sinaasappel uit. Prak met een vork in een kom de boter met de sinaasappelrasp, de kaneel en de tijm goed door elkaar. Roer er 1 eetlepel sinaasappelsap door en breng op smaak met peper. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 perssinaasappel
125 g roomboter
½ theelepel kaneel
2 eetlepels verse tijm
0 versgemalen peper
Dit heb je nodig
vershoudfolie