Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm). Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over. Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui. Schep dit over de stukken vis. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast.
Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Lekker met naan, plat brood uit India.
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
hoofdgerecht
null personen
185 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm). Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over. Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui. Schep dit over de stukken vis. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast.
Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Lekker met naan, plat brood uit India.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g zeewolffilet
2 eetlepels citroensap
75 ml volle yoghurt
1 eetlepel milde Indiase currypasta
3 eetlepels kokos
2 bosuitjes
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue