Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
bewaar
bewaar

Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm). Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over. Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui. Schep dit over de stukken vis. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast.

Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Lekker met naan, plat brood uit India.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig