Entrecote met paprikasaus
Aan de slag
Meng in een kom de rode wijn met de helft van de knoflook en de tijm. Laat het vlees hierin afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, draai het tussentijds een keer om. Laat het vlees tijdig op kamertemperatuur komen. Pureer in een keukenmachine of met een staafmixer de paprika's met de olijfolie en de rest van de knoflook en tijm. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Neem de entrecotes uit de marinade en dep het vlees droog. Bestrijk de entrecotes dun met olie. Gril het vlees op een ingevet rooster boven heet vuur in 2-3 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé. Bestrooi met zout en peper en serveer met de paprikasaus.
Entrecote met paprikasaus
hoofdgerecht
null personen
340 kcal
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng in een kom de rode wijn met de helft van de knoflook en de tijm. Laat het vlees hierin afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren, draai het tussentijds een keer om. Laat het vlees tijdig op kamertemperatuur komen. Pureer in een keukenmachine of met een staafmixer de paprika's met de olijfolie en de rest van de knoflook en tijm. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Neem de entrecotes uit de marinade en dep het vlees droog. Bestrijk de entrecotes dun met olie. Gril het vlees op een ingevet rooster boven heet vuur in 2-3 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé. Bestrooi met zout en peper en serveer met de paprikasaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 ml rode wijn
3 tenen knoflook
2 eetlepels verse tijm
4 entrecotes
1 pot geroosterde paprika
2 eetlepels olijfolie
0 olie
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
barbecue