Roquemole-dip
Aan de slag
Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met het citroensap en de roquefort. Breng de dip op smaak met zout en (versgemalen) peper. Meenemen: neem de roquemole-dip mee in een afgesloten plastic bakje. Serveer met de geschrapte worteltjes en geschilde stengels bleekselderij.
algemeenAvocado verkleurt zodra hij in aanraking komt met zuurstof. Gebruik
daarom ook het hele groene vruchtvlees vlak onder de schil en bewaar de pit.
Druk de pit in het bakje met de dip, bedek het geheel met plasticfolie en sluit
het bakje af. Zo blijft de dip mooi groen.
Roquemole-dip
bijgerecht
null personen
181 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met het citroensap en de roquefort. Breng de dip op smaak met zout en (versgemalen) peper. Meenemen: neem de roquemole-dip mee in een afgesloten plastic bakje. Serveer met de geschrapte worteltjes en geschilde stengels bleekselderij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 avocado's
3 eetlepels citroensap
50 g roquefort
1 zak worteltjes
0 stengels bleekselderij