Roquemole-dip
bewaar
bewaar

Roquemole-dip

5 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met het citroensap en de roquefort. Breng de dip op smaak met zout en (versgemalen) peper. Meenemen: neem de roquemole-dip mee in een afgesloten plastic bakje. Serveer met de geschrapte worteltjes en geschilde stengels bleekselderij.

algemeenAvocado verkleurt zodra hij in aanraking komt met zuurstof. Gebruik daarom ook het hele groene vruchtvlees vlak onder de schil en bewaar de pit. Druk de pit in het bakje met de dip, bedek het geheel met plasticfolie en sluit het bakje af. Zo blijft de dip mooi groen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roquemole-dip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig